Praktijk

Innerlijk Welzijn

<script type="text/javascript">


  var _gaq = _gaq || [];

  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-25467431-1']);

  _gaq.push(['_trackPageview']);


  (function() {

    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;

    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';

    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);

  })();


</script>

Plaats Namen omgeving:

Zaltbommel, Waardenburg, Hedel, Meteren, Geldermalsen, Velddriel, Rossem, Kerkdriel, Hoenzadriel, Vught, Rosmalen, Wadenoijen, Ophemert, Heerewaarden, Maren Kessel, Berlicum, Den Dungen, Tiel Dreumel, Nuland, Geffen, Wamel, Echteld, Beneden Leeuwen, Alphen, Lithoijen, Oss, Heesch, Vinkel, Loosbroek, Heeswijk Dinter, Uden, Vorstenbosch, Haren, Schaijk, Ravenstijn, Druten, Dodenwaard, Volkel, Deil, Ammerzoden, Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen, Elshout, Heusden, Haaften, Hellouw, Herwijnen, Beesd, Asperen, Leerdam, Schoonrewoerd, Wijk en Aalburg, Veen, Andel, Waalwijk, Oosteind, Kaatsheuvel, Sprang Capelle, Eethen, Meeuwen, Woudrichem, Dalem, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Goudriaan, Ottoland, Giessenburg, Schelluien, Sleeuwijk, Almkerk, Kille, Nieuwendijk, Dussen, Waspik, ’s Gravemoer, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonkveer, Keizersveer, Hank, Giessenburg, Ottoland, Hardinxveld, Giesendam, Tilburg, Best, Son, Boxtel, Veghel, Boekel, Oosterhout,

 Gelderland, Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Beuningen, Culemborg,  Den Bosch, Druten, Ede, Geldermalsen, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zaltbommel,

Noord-Brabant, Aalburg, Alphen-Chaam, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Den Bosch, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop, Mierlo, Gemert, Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Heezen, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Loon op Zand, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel, Roosendaal, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem,

Googel Page rank om te kijken hoe hoog je op internet schoort

Eerlijke Paragnost, goed Medium, goede Therapeut, Opleiding Eric Pearle, Spirituele Ontwikkeling Brabant, Persoonlijke Reconnectie ontvangen, The Reconnection  Nederland, The Reconnection Noord Brabant, The Reconnection Limburg, Reiki healing, Alternatieve Therapie, reconnective healing,

DNA blauwdruk

Dag Toon,

Ik was op zoek naar iemand die mijn dochter wat exacter uit kon leggen wat hoog gevoeligheid nou precies was. Doordat ik zelf ook een HSP-persoon ben, herkende ik veel van de kenmerken in het gedrag van mijn dochter. Alleen had ik met de uitleg daarvan wat hulp nodig van een buitenstaander.

Via, via kwam ik bij Toon uit. Eerst telefonisch contact opgenomen en vervolgens een afspraak voor een intakegesprek gemaakt. Dat verliep heel prettig en wat ik vooral eel belangrijk vond, was of mijn dochter wel een “klik” met Toon zou hebben. Want daar kwam ik tenslotte voor!

Dat verliep allemaal zonder problemen. Ik moet zeggen dat Toon ook wel heel leuk met kinderen omgaat. Af en toe een grapje tussendoor om het wat luchtig te houden, stelt de kinderen toch wat meer op hun gemak.

Na overleg hebben we gekozen voor de Reconnective Healing. De healing is heel goed aangeslagen bij mijn dochter. Ik zelf mocht de healings ook bijwonen. Het is bijna met geen pen te beschrijven hoe het in zijn werk gaat. Maar wel een HEEL BIJZONDERE, bijna magische ervaring!!!!! Je kunt het ook bijna niet uitleggen. Je hoeft er alleen maar voor open te staan.

Mijn dochter weet nu hoe te handelen in bepaalde gevallen. Begrijpt verschillende situaties beter en zit een stuk lekkerder in haar vel. Lacht meer, spontaan en ook vanuit haar hart. Eerst was het meer gereserveerd, misschien bang om anderen te kwetsen? Ze is zelfverzekerder en komt meer voor zichzelf op. Staat met beide benen op de grond. Heeft haar eigen IK teruggevonden, wat heel belangrijk is.

Toon bedankt voor al je “werk”. We zijn er allebei een stuk “wijzer” door geworden.

Groetjes Shirley

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Lieve Toon,

Ik kwam bij je terecht voor een fotoreading wat betreft 'de 'liefde'.
Je zat helemaal goed !
Doordat ik op je site aan het kijken was werd ik enorm geprikkeld door de de Reconnection van Dr. Pearl.
Ik had er wel eens iets over gelezen en is me altijd bij gebleven. heb zelf Reiki 1 en 2 dus weet dat dat soort dingen gewoon 'werken'.
Dit is inderdaad zó veel krachtiger ! En inderdaad je krijgt je eigen originele blauwdruk weer terug en je originele 'zijn'.
Lichamelijke klachten verdwijnen en emotioneel doet het enorm veel goed en werkt zéér sterk.
Als 'herboren' zou ik bijna willen zeggen : )
En inderdaad 'dingen' gaan gewoon sneller gebeuren !
Kan het iedereen aanraden !
Wat er allemaal is gebeurd is teveel om op te noemen, maar kan het iedereen aanraden !

Lieve groetjes Leanne
En we houden contact !
je hebt enorm veel voor me gedaan !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Hieronder nog een aantal   dingen die veel mensen   meemaken tijdens een   Reconnective Healing.



Reconnection Healing is een activering van lichaam en geest om opnieuw in verbinding met het universum te komen. Het zijn nieuwe helende frequenties uit het universum. Deze helende frequenties kennen een intelligentie die veel verder reikt dan die van ons mensen. We kunnen daarom niet alles bevatten, maar wel volgen wat er gebeurt. De Reconnection Healing Practioner werkt intuïtief op zielsniveau. Dit gaat voorbij het lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele niveau, waarna het wel effect heeft op al deze niveau’s.
Tijdens een Reconnection Healing raak ik je niet aan. Ik zoek de plekken op, waarvan ik voel dat ik er moet zijn. Er komt licht en informatie van jouw blauwdruk je lichaam en geest binnen. Jij kan het herkennen en daardoor oude patronen en pijnplekken loslaten. Na de sessie gaat het proces door. Nu de verbinding met het universum er is, kan je je blauwdruk steeds makkelijker herinneren en ontwikkelen. Je intuitie zal je daarbij helpen. Je krijgt nieuwe kansen, die je nu kunt aangrijpen.
De effectiviteit van de Reconnection Healing is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.
Ik als Reconnectie-heler kan alleen maar het kanaal zijn en weet niet hoe de healing zal plaatsvinden.

"Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld."

Dr. Eric Scott Pearl


Ervaringen met de Reconnection healing

(door cliënten van Marian)

Alle chakra’s gingen open. Overal stroomden daardoor energie. Er gebeurde veel, maar dat kan ik niet zomaar meer na vertellen. Ik heb vooral rechts iets gehoord. Ik heb mijn moeder spiritueel ontmoet en het proces tussen ons is nu mooi afgerond. Het contact voelt nu stevig. Ik heb mijn verantwoordelijkheid voor de familie aan de kosmos overgedragen. Het belang van mijn gevoelskant is me duidelijk

Innerlijke rust en vrede. Ik heb ook licht ervaren en ook lichte kleuren gezien. Soms leek het dat er iemand was in de kamer. Het is voor mij heel moeilijk om onder woorden te brengen wat er gebeurt is. Ik ben wel diep onder de indruk. In mijn lichaam gebeurde veel, er waren “bewegingen”.

Ik werd rustig. En ik ben 3 keer op mijn lichaam aangeraakt. Wonderbaarlijk. Veel warmte in de rug, benen en buik. De adem werd ruimer en dieper. Veel “puls” in de handen. Genieten. Oh, wat is het toch mooi. Wat doe ik dit zelf ook graag. Vredig. Heerlijk!
Halverwege was het alsof ik licht werd opgetild. Mijn hele lichaam tintelde en een liefdes/geluksgevoel werd ik duidelijk gewaar. Ik heb op verschillende plekken warmte gevoeld. Ik heb niet iets specifieks gezien, maar wel bewegende kleuren. Ik heb het gevoel gehad, dat ik aangeraakt ben bij mijn kleine teen, beide bovenbenen en schouder. Ik heb licht ervaren. Ik heb ervaren dat op een bepaald moment meerdere personen om de tafel liepen.

Ik voel me heel (en) gelukzalig.

Na drie healingsessies in een week: 1e sessie: Veel koude trillingen en stromingen door de lengte van haar lichaam, dat onaangenaam voelde. Ik kwam zelfs met koude handen en voeten van de bank. ’s Avonds in bed kreeg ik het echt warm. Ik ben een hele dag moe geweest en heb behoefte gehad om eindeloos te gaan slapen. Ook ben ik nog nooit zo sterk ongesteld geweest. De 2e sessie: Nu waren alle trillingen zeer aangenaam. Ze voelen nu als warme en heerlijke stromingen door het hoofd en de pijnplekken in de rug. De3e sessie: Met een hypnosessie als voorbereiding over wat er in de vorige sessies eruit gekomen is, heb ik in deze sessie veel zon en de kleur geel gezien. Ik heb mijn ogen open gedaan om te kijken of dit in de kamer aanwezig was. Dit was niet zo. De warmte trok door mijn rug. Blij ging ik naar huis. (Marian: het proces van aan zichzelf en haar gevoelssignalen voorbij lopen is in deze driesessies getransformeerd. De hypnosessie is gedaan om zich meer bewust te worden wat de reconnection geeft. Hierdoor is de acceptatie van het transformatieproces makkelijker en kan daardoor dieper gaan.)

Geruststellend, zacht. Het voelde alsof alles mocht gebeuren…… Ik voelde energie stromen door verschillende plekken, armen, buikstreek. Ik kwam in een andere dimensie, waarbij bekende beelden, heel oud, voorbij flitsten soms. Ik heb licht ervaren en ook gezien. In een duidelijk moment, heel duidelijk voelbaar, voelde het alsof er “IETS” om me heen was……GROOTS!!!!

Diepe rust. Acceptatie. Kracht. Vrijheid.
Marian die zei dat ’t van mij was. Ontroering.

Ik voelde een enorme hitte linksboven op/in mijn hoofd. Alsof de zon of felle lampen erop schenen. Daarna ook aan de rechterkant. Mijn handen werden héél warm en tintelend en dat zijn ze nog steeds. Ik heb net mijn dikke vest uitgedaan, omdat ik het zo warm heb. (Ik heb het altijd héél erg koud, heb twee jassen meer nodig dan iemand anders). Ik voelde ook mijn voeten warm worden.

Na drie helingsessies in een week: De 1e sessie: Ik belandde in droombeelden, die ze zich nu niet meer kan herinneren. Er was iets of iemand in de kamer. En ik heb me op mijn hoofd en borst aangeraakt gevoeld. Dat was erg drukkend en onaangenaam. Dit is weer weggegaan. Ook heb ik veel sensaties in mijn buik en benen ervaren. Er was kou en ook warmte. Ik heb bollen van licht uit mijn ogen zien komen. Ik heb donker en wit/geel licht gezien. De geur van een turkse sauna geroken. Er is veel gebeurd. Nu is er een diepe ontspanning. De 2e Reconnection healing is begonnen met een hypnosessie omdat er veel oude pijnen naar boven zijn gekomen. Tijdens deze sessie heb ik veel lichamelijke waarnemingen gehad. Ik was erg onrustig en ervaarde een opgesloten gevoel. De steen op de maag is weggegaan. Na de 3e Reconnection healing: “Ik ben er stil van”. Er is stilte, licht, warmte. Ik ben opgenomen in het licht. Het is ruim geworden. Er zweven wolken met allemaal licht om me heen. Mijn maag en buik zijn opener. (Marian: in deze drie sessies heb ik haar door de existentiële angst heen zien gaan.)

Mijn hart ging naar een plek met geel licht, warmte (zon?). Een soort eiland, maar dan op de grond zonder water met prachtige rustgevende elementen. Ik ben er alleen en voel me erg prettig. Er is genegenheid. Achter is het er donker, een rotsgesteente. Daarin vind ik een open plek, een ronde straal, die op de plek schijnt. De straal geeft kracht. Ik voel mijn buik de kracht opnemen/afgeven.
Mijn hoofd gaat tintelen, het stroomt als het ware door mijn hele lichaam. Ik zie paars licht, vervolgens geel licht. Het lijkt wel of ik zweef. Nu ik dit schrijf ben ik nog steeds zo licht als een veertje. Ik ben nog licht in m’n hoofd. En de trillingen in mijn benen gaan nog steeds door. Rondom een geweldige ervaring. Ik voel me gelukkig en rustig. Ik ben slaperig geworden.

De visualisatie verliep moeiteloos. Ik voelde me “het veld”, het universum in zweven. Op een gegeven moment voelde ik energie tintelingen door mijn armen gaan. Daarna zakte ik min of meer weg in een lichte trance. Ik ervoer afwisselend warmte en kou door mijn lichaam en op steeds meer plaatsen voelde ik energie stromen, totdat het als het ware door me heen ging golven. Ik zag prachtig wit licht, dat als een douche door me heen ging. Mijn beschermengel Rafael spreidde z’n vleugels over me uit en lachte me toe. Net alsof hij wilde zeggen: “ laat je scepsis maar los en laat het maar gebeuren. Het is nu de tijd ervoor.” Hij was even snel weer weg als hij gekomen was. Na afloop zweefde ik de tent uit en vibreer nu nog na.
Een unieke ervaring.


Ervaringen met de Reconnection healing

(door cliënten van Marian)

Alle chakra’s gingen open. Overal stroomden daardoor energie. Er gebeurde veel, maar dat kan ik niet zomaar meer na vertellen. Ik heb vooral rechts iets gehoord. Ik heb mijn moeder spiritueel ontmoet en het proces tussen ons is nu mooi afgerond. Het contact voelt nu stevig. Ik heb mijn verantwoordelijkheid voor de familie aan de kosmos overgedragen. Het belang van mijn gevoelskant is me duidelijk

Innerlijke rust en vrede. Ik heb ook licht ervaren en ook lichte kleuren gezien. Soms leek het dat er iemand was in de kamer. Het is voor mij heel moeilijk om onder woorden te brengen wat er gebeurt is. Ik ben wel diep onder de indruk. In mijn lichaam gebeurde veel, er waren “bewegingen”.

Ik werd rustig. En ik ben 3 keer op mijn lichaam aangeraakt. Wonderbaarlijk. Veel warmte in de rug, benen en buik. De adem werd ruimer en dieper. Veel “puls” in de handen. Genieten. Oh, wat is het toch mooi. Wat doe ik dit zelf ook graag. Vredig. Heerlijk!
Halverwege was het alsof ik licht werd opgetild. Mijn hele lichaam tintelde en een liefdes/geluksgevoel werd ik duidelijk gewaar. Ik heb op verschillende plekken warmte gevoeld. Ik heb niet iets specifieks gezien, maar wel bewegende kleuren. Ik heb het gevoel gehad, dat ik aangeraakt ben bij mijn kleine teen, beide bovenbenen en schouder. Ik heb licht ervaren. Ik heb ervaren dat op een bepaald moment meerdere personen om de tafel liepen.

Ik voel me heel (en) gelukzalig.

Na drie healingsessies in een week: 1e sessie: Veel koude trillingen en stromingen door de lengte van haar lichaam, dat onaangenaam voelde. Ik kwam zelfs met koude handen en voeten van de bank. ’s Avonds in bed kreeg ik het echt warm. Ik ben een hele dag moe geweest en heb behoefte gehad om eindeloos te gaan slapen. Ook ben ik nog nooit zo sterk ongesteld geweest. De 2e sessie: Nu waren alle trillingen zeer aangenaam. Ze voelen nu als warme en heerlijke stromingen door het hoofd en de pijnplekken in de rug. De3e sessie: Met een hypnosessie als voorbereiding over wat er in de vorige sessies eruit gekomen is, heb ik in deze sessie veel zon en de kleur geel gezien. Ik heb mijn ogen open gedaan om te kijken of dit in de kamer aanwezig was. Dit was niet zo. De warmte trok door mijn rug. Blij ging ik naar huis. (Marian: het proces van aan zichzelf en haar gevoelssignalen voorbij lopen is in deze driesessies getransformeerd. De hypnosessie is gedaan om zich meer bewust te worden wat de reconnection geeft. Hierdoor is de acceptatie van het transformatieproces makkelijker en kan daardoor dieper gaan.)

Geruststellend, zacht. Het voelde alsof alles mocht gebeuren…… Ik voelde energie stromen door verschillende plekken, armen, buikstreek. Ik kwam in een andere dimensie, waarbij bekende beelden, heel oud, voorbij flitsten soms. Ik heb licht ervaren en ook gezien. In een duidelijk moment, heel duidelijk voelbaar, voelde het alsof er “IETS” om me heen was……GROOTS!!!!

Diepe rust. Acceptatie. Kracht. Vrijheid.
Marian die zei dat ’t van mij was. Ontroering.

Ik voelde een enorme hitte linksboven op/in mijn hoofd. Alsof de zon of felle lampen erop schenen. Daarna ook aan de rechterkant. Mijn handen werden héél warm en tintelend en dat zijn ze nog steeds. Ik heb net mijn dikke vest uitgedaan, omdat ik het zo warm heb. (Ik heb het altijd héél erg koud, heb twee jassen meer nodig dan iemand anders). Ik voelde ook mijn voeten warm worden.

Na drie helingsessies in een week: De 1e sessie: Ik belandde in droombeelden, die ze zich nu niet meer kan herinneren. Er was iets of iemand in de kamer. En ik heb me op mijn hoofd en borst aangeraakt gevoeld. Dat was erg drukkend en onaangenaam. Dit is weer weggegaan. Ook heb ik veel sensaties in mijn buik en benen ervaren. Er was kou en ook warmte. Ik heb bollen van licht uit mijn ogen zien komen. Ik heb donker en wit/geel licht gezien. De geur van een turkse sauna geroken. Er is veel gebeurd. Nu is er een diepe ontspanning. De 2e Reconnection healing is begonnen met een hypnosessie omdat er veel oude pijnen naar boven zijn gekomen. Tijdens deze sessie heb ik veel lichamelijke waarnemingen gehad. Ik was erg onrustig en ervaarde een opgesloten gevoel. De steen op de maag is weggegaan. Na de 3e Reconnection healing: “Ik ben er stil van”. Er is stilte, licht, warmte. Ik ben opgenomen in het licht. Het is ruim geworden. Er zweven wolken met allemaal licht om me heen. Mijn maag en buik zijn opener. (Marian: in deze drie sessies heb ik haar door de existentiële angst heen zien gaan.)

Mijn hart ging naar een plek met geel licht, warmte (zon?). Een soort eiland, maar dan op de grond zonder water met prachtige rustgevende elementen. Ik ben er alleen en voel me erg prettig. Er is genegenheid. Achter is het er donker, een rotsgesteente. Daarin vind ik een open plek, een ronde straal, die op de plek schijnt. De straal geeft kracht. Ik voel mijn buik de kracht opnemen/afgeven.
Mijn hoofd gaat tintelen, het stroomt als het ware door mijn hele lichaam. Ik zie paars licht, vervolgens geel licht. Het lijkt wel of ik zweef. Nu ik dit schrijf ben ik nog steeds zo licht als een veertje. Ik ben nog licht in m’n hoofd. En de trillingen in mijn benen gaan nog steeds door. Rondom een geweldige ervaring. Ik voel me gelukkig en rustig. Ik ben slaperig geworden.

De visualisatie verliep moeiteloos. Ik voelde me “het veld”, het universum in zweven. Op een gegeven moment voelde ik energie tintelingen door mijn armen gaan. Daarna zakte ik min of meer weg in een lichte trance. Ik ervoer afwisselend warmte en kou door mijn lichaam en op steeds meer plaatsen voelde ik energie stromen, totdat het als het ware door me heen ging golven. Ik zag prachtig wit licht, dat als een douche door me heen ging. Mijn beschermengel Rafael spreidde z’n vleugels over me uit en lachte me toe. Net alsof hij wilde zeggen: “ laat je scepsis maar los en laat het maar gebeuren. Het is nu de tijd ervoor.” Hij was even snel weer weg als hij gekomen was. Na afloop zweefde ik de tent uit en vibreer nu nog na.
Een unieke ervaring.

: Persoonlijke RECONNECTIE, RECONNECTIVE HEALING, The reconnectie, eric pearl, Reiki, reconnective Genezing, Paranormaal Spiritueel praktijk, Brabant, Reiki, healing praktijk, reconnection practitioner, life style coach

Dr. Eric Pearl

Dr. Eric Pearl: in 1993 deden zijn patiënten na gewone chiropraktijksessies verslag van het voelen van zijn handen op hun lichaam terwijl hij hen niet aanraakte.

Ook ervaarde sommigen de aanwezigheid van meerdere personen in de kamer en soms rook men iets of nam kleuren waar.

De eerste twee maanden bloedden zijn handpalmen en had hij blaren.

Vele patiënten verklaarden spontaan genezen te zijn van kwalen en ziekten en andere serieuze aandoeningen.

Dit alles gebeurde met door voor hem eerst onbegrepen energieën nadat Eric simpelweg zijn handen bij hen in de buurt hield.

De helingen zijn in zes boeken gedocumenteerd, waaronder in Reconnectie – “heel anderen, heel jezelf” (uitgeverij Petiet), een internationale bestseller, in 24 talen verschenen.

Hij verscheen op talloze tv-programma’s en sprak op uitnodiging voor de Verenigde Naties.
Eric heeft zijn basis in Los Angeles en reist een groot deel van het jaar de wereld over om dit licht en deze informatie van Reconnective Healing te verspreiden.

Hij leert mensen hoe deze alomvattende helingfrequenties te activeren en gebruiken die mensen in staat stelt om ‘energetische’ heling en ‘technieken’ te overstijgen op een wijze die niet eerder mogelijk was.

Op dit moment zijn er meer dan 30.000 Reconnective Healing Practitioners in meer dan 50 landen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag Spirituele Vakantie Tsjechië mei 2012


Even was het de vraag of ik het lef had om in mijn eentje naar Tsjechië te rijden.

Met een goed navigatie systeem is de reis heel goed te doen.

Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn angst voor de reis los kon laten want deze week was geweldig.

Mijn thema was blijkbaar loslaten deze week want dat was wat steeds weer opnieuw op mijn pad kwam.

Deze week was voor mij vooral ontspanning, genieten van de prachtige natuur in een heerlijke omgeving.

Het weer was ons goed gezind dus wij zijn eigenlijk alleen binnen geweest om te slapen om voor de rest steeds buiten in de natuur te zijn.

Toen we op een dag gingen eten in een restaurant met alleen een binnen terras namen we onze stoel mee naar buiten om maar niet binnen te hoeven zijn.

Prachtige wandelingen in bossen en weilanden. Meditaties (zowel stilte als geleide) in de natuur.

Veel gesprekken maar ook de heerlijke stiltes. Niets moet bijna alles kan.

En vooral de wil om er elke dag weer een leuke dag van te maken.

De rust en liefde waaruit Jolanda en Toon steeds weer handelen is op zich al een weldaad.

Elke dag starten met een heerlijk ontbijt, een kaartje trekken en dan het plan van de rest van de dag bespreken.

Serieus werken vermengd met veel humor en ontspanning.

De massage/magnetiseren/healing was zo geweldig dat deze haast niet meer overtroffen kan worden in de toekomst.

De soul breathing  maakte zoveel los dat ik gekozen heb voor een tweede behandeling.

Diep verstopte emoties kwamen los en gaven veel lucht en ruimte.

Elke avond een kampvuur in de tuin met op de achtergrond natuur geluiden.

Kortom een week van opruimen, ontspannen, genieten, loslaten in een geweldige omgeving omringd door twee liefdevolle mensen.

Voor wie zichzelf echt een kadootje wil geven is deze reis een aanrader.

Herma

—-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ervaringen met de Reconnective Healing en The Reconnection


Enkele ingezonden reacties van mensen die hun ervaringen van de behandeling of sessie bij mij in de praktijk met u willen delen.

Enkele ervaringen van Nederlandse therapeuten:

Een sporter die te veel anabolen had gebruikt waardoor zijn eigen hormoonsysteem nagenoeg stil lag. Toen hij bij mij kwam werd hij door zijn specialist op de been gehouden met zware meadicatie in de vorm van hormonen, het was gebleken dat zijn bijnieren niet meer functioneerden. Er was hem gezegd dat hij deze medicijnen de rest van zijn leven moest blijven gebruiken.Na elke behandeling, waarop hij fysiek erg sterk reageerde kon hij precies vertellen wat er in zijn lichaam was veranderd. Na enkele sessies is hij gestopt met zijn medicatie.

Een vrouw met chronisch handelingen was de vermoeidheid verdwenen die moeilijk in te stellen was op insuline, al na een behandeling was haar bloeermoeidheidssyndroom, overgewicht en diabetes die niet in te stellen was op insuline. Al na de eerste behandeling was haar blU+006 Fed suiker spiegel dermate gedaald dat ze ingesteld kon worden op een normale dosis insuline. Na een aantal bed suiker spiegel gedaald van bijna 10 tot 6,5.

Een vrouw met zware vermoeidheidsklachten meldde aal na één behandeling dat de ergste vermoeidheid was verdwenen.

Een jongen van tien waarvan de moeder was overleden, waarna hij op school en thuis erg druk en agressief was, veranderde na twee behandelingen enorm in zijn gedrag. Van school uit werd aan zijn vader gevraagd wat er met hem gebeurd was omdat hij veel liever en rustiger was.

Een jonge vrouw met duizeligheid, misselijkheid en neiging tot flauwvallen was haar klachten al na drie behandelingen kwijt.


Enkele andere ervaringen:

“ Ik heb de Reconnective Healing daadwerkelijk ervaren als een (her)verbinding met het Universum. Daarnaast werd mijn lichaam gereinigd van allerlei onzuiverheden, wat een gevoel van herboren worden geeft. Ik vond het een ongelooflijke ervaring, die met niets anders te vergelijken is.” D.L.

Mijn ervaringen met 2 afstand-sessies Reconnective Healing. De stekker van de telefoon heb ik er uit gehaald om zo rustig mogelijk te kunnen liggen. Eerst had ik rustige muziek aan maar heb dit snel uitgedaan omdat het niet goed voelde. Wel heb ik in gedachten contact gemaakt met de gever om me volledig open te stellen maar wat eigenlijk niet hoeft.

Tijdens de sessie voelde ik al snel dat mijn lichaam er op reageerde door niet te controleerbare bewegingen. Gedachten hierbij waren: Laat maar over je heen komen en ontspan je volledig. Waar ik bewust van was , was dat de rechterarm steeds van binnen naar buiten draaide en de schouders maakten schokkende bewegingen en gingen omhoog en omlaag.

Bij de eerste sessie maakte mijn rug vanuit lig positie vanuit de onderrug naar boven een beweging, er werd een holle rug gecreëerd. Dit gebeurde 2 keer. Alle bewegingen stopten ook weer plotseling. Ze waren er en waren ook zo weer weg, ik had er geen controle over.

Omdat ik het gevoel had dat ik in een ander energie verkeerde was het goed om bij mezelf te blijven. Rustig ademen en toen het goed voelde om op te staan, zo na 40 minuten, een warme deken om me heen te slaan vanwege een dalende temperatuur.

Na de sessie liet ik alles op me inwerken en deed het rustig aan.

Ik vond het een heel bijzondere soms heftige ervaring die je ook echt ervaren moet en moeilijk is om uit te leggen. M.T.


Verslag Maart 2013 The Reconnection

Dag Toon,

Ik wil je nog bedanken voor de ontspannen en warme manier waarop je mij hebt ontvangen en behandeld.

 Nadat ik besloten had dat ik een Reconnectie wou ondergaan is het opvallend hoe groot de synchroniciteit was die in mijn leven plaats vond. Dit had o.a. te maken met kleuren en getallen die voor mij bevestigden dat ik op de goede weg was.

Het meest bijzondere is dat ik een week voor de Reconnectie op het punt heb gestaan om de boeken “De sleutels van Enoch” te kopen. Ik heb dat toen echter niet gedaan, omdat ik nog niet zeker wist of ik ze wel nodig had. De dag voor de tweede behandeling vertelde ik mijn vrouw dat ik die boeken toch wou gaan kopen. Toen ik voor de tweede behandeling met jou zat te praten en het over die toegenomen synchroniciteit m.b.t. kleuren en getallen had, liep jij even weg met de woorden: “Wacht even ik denk dat ik nog een boek heb waar jij iets aan hebt”. Jij kwam terug met de boeken “De sleutels van Enoch” die jij al enkele jaren in je bezit had, maar nog nooit had gelezen. Wat een zinvol toeval.

Wat me tijdens de Reconnectie vooral is opgevallen is de diepe ontspanning en de grote sereniteit die ik heb ervaren. Ik denk niet dat ik in mijn leven ooit zoveel rust heb ervaren, ook niet tijdens meditatie. Ik was op een gegeven  moment zo rustig dat mijn ademhaling bijna tot stilstand was gekomen. Ik was me ervan bewust dat ik nog ademde, maar lichamelijk kon ik die ademhaling niet meer waarnemen. Het was een zeer bijzondere ervaring.

Groeten Michaël

Hallo Toon


Ik heb onderstaande voor je website geschreven.

groetjes,


> MIJN VERWONDERING!!


> Al vele jaren had ik 24 uur per dag last van pijn in mijn schouder.

> Na een lange weg van specialisten raadplegen en vier jaar diclofenac gebruiken (dit is een heftig medicijn tegen pijn en ontstekingen) ging ik op zoek naar een veiligere weg om gezond te kunnen blijven.

> Via enternet vond ik Toon Meeuws.

> Al na de eerste behandeling met The Reconnective healing slikte ik geen diclofinac meer.

> Mijn verwondering was groot.

> Evenals de dankbaarheid.

  

> Lia

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag van The Reconnection:


Hoi Toon,


Afgelopen week heb ik bij jou de Reconnection van dr. Pearl, mogen ondergaan.

Dit was een hele bijzondere ervaring.


Ik had het boek al gelezen en dacht dat ik wel goed was voorbereid.

Wat het eerste gedeelte van de Reconnection betreft, leek het alsof alles in mijn lichaam bevroor en los geschuddeld werd, om vervolgens vervangen te worden door een zachte doorstroming. Mijn handen werden warm, alsof de energie er in een kringetje doorheen stroomde. Hierna een gevoel van ruimte en rust. Het voelde goed.


Het tweede gedeelte, de dag erna, was echter van een hele andere orde.

Het is bijna niet in woorden te omschrijven. Het is zo intens en vredig, als een warme omhelzing.

Meteen al ging mijn kruin open met erboven een goudkleurige trechter. Ik zag kleuren, beelden, een heel zacht briesje alsof iemand mijn wang aanraakte. Heel even weer die intense kou. Daarna leek het alsof ik een blik in mijn lichaam kon werpen, waarbij me getoond werd dat alles er helder en gezond uitzag.


Het voelde alsof er meerdere mensen bij dit hele proces betrokken waren.

Het voelde vertrouwd en rustgevend.

Langs mijn zijde stond een engel met een kindje in haar armen.

Er kwamen bepaalde vormen en ik voelde hoe diverse lijnen/ koorden vanuit mijn lichaam verbonden werden naar de kosmos.  

Toen leek het alsof mijn lichaam heel klein werd, opgetild en een oranje / gouden kleur kreeg, het voelde aangenaam warm. Even later werd het teruggeplaatst in mijn fysieke lichaam, waarna het langzaam weer de normale grootte aannam, weer een geheel vormde.


Het voelde voor mij als thuiskomen!    

2013 was voor mij een jaar van inzichten, verwerken en loslaten!

Dit alles, middels de transformatie therapie met hulp van Toon.

                                                 

2014.  Staat voor mij als een nieuwe start.

Deze begint dan ook met Her-verbinding dus de RE-Connection!      


Toon bedankt voor al jouw hulp.

De vele inzichten, bemoedigingen, geduld, maar ook jou gevoel voor humor dat geregeld de kop opstak. 

De gesprekken waren net als de behandelingen voor mij elke keer weer van onschatbare waarde!

Ik wens jou en ook Jolanda heel veel geluk en gezondheid samen met jullie kinderen en kleinkinderen.    


Een hele dikke knuffel van Karin


–------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toon Meeuws is Gecertificeerd Practitioner (RHFP) en (RCP):

RHFP - Reconnective Healing Foundational Practitioner

RCP - The Reconnection Certified Practitioner


Gecertificeerd door Dr. Eric Pearl tot het geven van Reconnective Healing en The Reconnection


S.N.U. geregistreerd en gecertificeerd


Bel voor een afspraak.

Voor meer informatie of  vragen:


Toon Meeuws

Praktijk Innerlijk welzijn


Plaats: 5321 jz Hedel (bij Den  Bosch)

Straat: De Steegen 3

GSM: 06 - 22 43 42 28

E-Mail: info@reconnection-zuid-nederland.nl